Russell Street, London, WC2B 5HH GB Dette showet er nå stengt.
Dette showet er nå stengt.
The Woman in Black

The Woman in Black

4,4/5 - Basert på 2138 kritikker
Hold meg informert

Gi meg beskjed når billetter til The Woman in Black er i salg.

  • Informasjon
  • Billige Billetter
  • Kritikker

Om The Woman in Black

Tid
ma. - -
ti. 15:00 20:00
on. - 20:00
to. 15:00 20:00
fr. - 20:00
lø. 16:00 20:00
sø. - -

The Woman in Black Beskrivelse

Hvis du er på jakt etter en musikal som sømløst kombinerer styrke og intensitet av levende teater med kinematisk kvalitet inspirert av film noir, er The Woman in Black nøyaktig noe for deg. Det vises på London's Fortune Theatre nå.

Over sju millioner av oss har begeistret oss over spenningen av denne uhyre gripende og samtidig nifse teaterforestillingen. Det er ikke uten grunn av kritikerne alle har vært enstemmige i sin strålende vurdering av det gjennom årene. Dette er teater av høyeste kvalitet. Stephen Mallatratts tilrettelegning er kraftige saker, og passer best for voksne som foretrekker et direkte, nådeløst drama, men som liker med å bli fraktet til en skremmende, spøkelsesaktig verden.

Dette er en spennende og virkelig nervepirrende spsøkelseshistorie, en mørk fortelling full av overraskelser og spenning. Skuespillerne er så gode at du føler deg personlig involvert i fortellingen. Kulissene er spesielt imponerende. Og selve teateret – intimt og gammelt – blir skumlere og mer uhyggelig ettersom handlingen går videre!

Bestill billetter til Woman in Black nå og la deg bli skikkelig skremt!

Vær oppmerksom på at det er store muligheter for at skoleklasser kan være til stede på The Woman in Black, spesielt fra mandag til torsdag.

Billlige The Woman in Black billetter

Se The Woman in Black i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å The Woman in Black billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for The Woman in Black på Fortune Theatre.

Det er ingen spesialtilbud tilgjengelig for øyeblikket, men vi har fortsatt gode billettpriser for The Woman in Black på Fortune Theatre.