Cambridge Theatre

32-34 Earlham Street, London, WC2H 9HU GB

Matilda The Musical

Matilda The Musical

4.7/5
Basert på 763 kritikker

Cambridge Theatre

facebook google twitter pinterest

Bestilling inntil: Sunday, 24 May 2020

Spillets lengde: 2 hours 40 minutes

Billetter fra 265NOK
Bestill billetter
Tid
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
14:00 14:30
19:00 19:00 19:00 19:00 19:30

Alderbegrensning

 

Egnet for barn over 6.


Bestilling inntil:
Sunday, 24 May 2020

Spillets lengde:
2 hours 40 minutes

Musikalen Matilda – Roald Dahl på sitt aller beste, en stor godbit for barna

Barn elsker Roald Dahls fortellinger og deres respektløse holdning til de voksnes ulogiske verden. Generasjoner av barn har gledd seg over krumspringene til hans karakterer og Musikalen Matilda er ikke annerledes. Det er en fantastisk tummel med Matilda helt i sentrum av en rotet, tullet verden med voksne som virker som de vil bekjempe henne hele veien.

Musikalen presenteres av det herlige Royal Shakespeare Company, og har gledet tusenvis av tilskuere, unge som gamle, siden det ble satt opp i Londons West End.

Du glemmer aldri den klassiske fortellingen om Matilda, et begavet barn som klarer å nyte livet og ha enorm moro til tross for hennes skrekkelige, ukjærlige foreldre. Alt Matildas mamma vil gjøre er å danse, og hun er helt besatt av selskapsdans. Pappaen hennes er en uforstandig mann som er overbevist om at Matildas forkjærlighet for bøker vil bety slutten for henne. Ikke er det noen flukt på skolen heller. Den like fryktelige rektoren er bare interessert i å sette fast barn – hun er helt iskald.

Heldigvis for Matilda så har hun en meget spesiell og uvanlig egenskap, og det er den tingen som vil redde henne…

Pressekritikker

A dark and delightful adaptation of Roald Dahl's tale of a child genius, and her monstrous headmistress The Guardian

Comes to life with a buzzing vitality that proves irresistible The Telegraph

Kundekritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne

Musikken

Kostymene

Historien

Belysningen

Anbefalt for:

Hvem som helst
75%
Familier
97%
Tenåringer
78%
Par
77%
Teatergjengere
80%

Basert på 763 kritikker

Morsomt for barn og voksne

En forestilling du må få med deg om du har barn med til London.


London Box Office kunde

Fantastisk

Dette er en magisk fortelling om en liten og nydelig jente, som heldigvis forandrer verden! Utrolig flinke skuespillere, i alle aldere. Ble utrolig imponert over evnen til å spille og huske tekst hos matilda


London Box Office kunde

Fortryllende

London Box Office kunde

Veldig morsomt og underholdende. Dyktige skuespillere, spesielt barna er imponerende. Jeg så "Matilda" for noen år siden, og jeg likte den utgaven bedre. Nå var det veldig mye show og bråk og special effects som tok oppmerksomheten bort fra Roald Dahls fantastiske historie. Men vel verdt å se!


London Box Office kunde

Fabelaktig!

Et must- gode skuespillerprestasjoner, dans og sang fra barn - rørende og underholdende!


London Box Office kunde

Absolutt verdt å se!

Denne musikalen kan jeg definitivt anbefale hvem som helst som er glad i musikaler eller teater å se! Kanskje litt skummelt/skremmende for de aller minste i enkelte partier. Imponerende skuespillerprestasjoner - spesielt barna. En rørende historie og fengende musikk.


London Box Office kunde

Underholdende

London Box Office kunde

En fabelaktig Miss Trunchbull.

Det var en meget god oppsetning. Overraskende mange barneskuespillere, men de var meget gode. De fikk fram mange gode poenger. Dette er også et stykke med en sterk hyllest til lærerkreftene - som gjør en forskjell. Klump i halsen mot slutten. Den fæle rektoren Miss Trunchbull har en fantastisk rolle og gjorde en utrolig figur. Det var like godt som teaterstykke som musikal.


London Box Office kunde

Gøy

Det var gøy


London Box Office kunde

uttrykksfull

Dette er en forestilling som har fantastiske skuespillere. Tenk at barn kan være så intuitive, autentiske og uttrykksfulle på scenen. Lille mathilda var helt fantastisk. Hun hadde en enorm innlevelse,var så kommuniserende i kropp og tale. Koreografien må fremheves. den var enkel , men svært visuell og med gode koreografiske grep hele veien. Scenografien var " enkel" og veldig symbolsk god, og i det hele tatt er dette en musical man blir rørt av . Jeg og min datter på 13 , koste oss veldig er er svært imponerte over helheten.


London Box Office kunde

Kjempeflott musical

Utrolig bra forestilling, barna var kjempeflinke og musikken flott. Overgikk all forventning.


London Box Office kunde

Dårlig lyd, vanskelig engelsk hor ungene.

London Box Office kunde

Fantastic musical!

The kids are very, very good, both as dancers and players!


London Box Office kunde

Stor oppleving!

Me var to vaksne og to barn på første rad! Eit flott show med ei skummel og morosam mrs Truchbull som høgdepunkt. Matilda kan abolutt tilråast alle, særleg familiar med barn frå 7-8 års alder, men det er altså litt skummelt...


Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical Matilda The Musical
Bruk søkeboksen øverst til venstre på denne siden for å søke etter Matilda The Musical tilgjengelige billetter i London.