Cambridge Theatre

32-34 Earlham Street, London, WC2H 9HU GB

Matilda The Musical

Matilda The Musical

4.7/5 - Basert på 1133 kritikker
av 1133 bekreftede anmeldelser
 • Bestilling inntil: Sunday 25 May 2025
 • Spillets lengde: 2 hours 40 minutes
Billetter fra 329NOK
 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

Matilda The Musical i London

Musikalen Matilda – Roald Dahl på sitt aller beste, en stor godbit for barna

Barn elsker Roald Dahls fortellinger og deres respektløse holdning til de voksnes ulogiske verden. Generasjoner av barn har gledd seg over krumspringene til hans karakterer og Musikalen Matilda er ikke annerledes. Det er en fantastisk tummel med Matilda helt i sentrum av en rotet, tullet verden med voksne som virker som de vil bekjempe henne hele veien.

Musikalen presenteres av det herlige Royal Shakespeare Company, og har gledet tusenvis av tilskuere, unge som gamle, siden det ble satt opp i Londons West End.

Du glemmer aldri den klassiske fortellingen om Matilda, et begavet barn som klarer å nyte livet og ha enorm moro til tross for hennes skrekkelige, ukjærlige foreldre. Alt Matildas mamma vil gjøre er å danse, og hun er helt besatt av selskapsdans. Pappaen hennes er en uforstandig mann som er overbevist om at Matildas forkjærlighet for bøker vil bety slutten for henne. Ikke er det noen flukt på skolen heller. Den like fryktelige rektoren er bare interessert i å sette fast barn – hun er helt iskald.

Heldigvis for Matilda så har hun en meget spesiell og uvanlig egenskap, og det er den tingen som vil redde henne…

Offisielle teaterbilletter til Matilda The Musical

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til Cambridge Theatre-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til Matilda The Musical, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til Matilda The Musical.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Sunday 25 May 2025

 • Spillets lengde:

  2 hours 40 minutes

 • Alderbegrensning

  Anbefalt 6+. Ingen barn under 4 år får adgang og hver kunde må ha egen billett. For å sikre at alle liker showet, må små kunne sitte i sitt eget sete uten hjelp.

 • Viktig informasjon

  Dette showet inneholder høye lyder og blinkende lys på visse punkter under forestillingen.

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til Matilda The Musical vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Tid
Mon - -
Tue - 19:00
Wed 14:00 19:00
Thu - 19:00
Fri - 19:00
Sat 14:30 19:30
Sun 15:00 -

Neste forestilling for Matilda The Musical på Cambridge Theatre

i dag21 Apr 202415:00
Tuesday23 Apr 202419:00
Wednesday24 Apr 202414:00
Wednesday24 Apr 202419:00
Thursday25 Apr 202419:00
Friday26 Apr 202419:00

Billlige Matilda The Musical billetter

Se Matilda The Musical i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å Matilda The Musical billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for Matilda The Musical på Cambridge Theatre.

Det er ingen spesialtilbud tilgjengelig for øyeblikket, men vi har fortsatt gode billettpriser for Matilda The Musical på Cambridge Theatre.

Anmeldelser av Matilda The Musical

4.7 av 5 Basert på 1133 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Familier (97%)
 • Teatergjengere (81%)
Siste Kundeanmeldelser
Spennende, Morsomt, Fantastisk,

Anmeldt31 March 2024 av , Hafrsfjord, Norway

Vær oppmerksom på at anmeldelsene nedenfor er fra en gammel produksjon av Matilda The Musical.

Morsomt for barn og voksne

En forestilling du må få med deg om du har barn med til London.

Anmeldt22 May 2018 av , Skjetten, Norway

Fantastisk

Dette er en magisk fortelling om en liten og nydelig jente, som heldigvis forandrer verden! Utrolig flinke skuespillere, i alle aldere. Ble utrolig imponert over evnen til å spille og huske tekst hos matilda

Anmeldt05 March 2018 av , Båtstø, Norway

Fortryllende

Anmeldt04 March 2018 av , Bergen, Norway

Veldig morsomt og underholdende. Dyktige skuespillere, spesielt barna er imponerende. Jeg så "Matilda" for noen år siden, og jeg likte den utgaven bedre. Nå var det veldig mye show og bråk og special effects som tok oppmerksomheten bort fra Roald Dahls fantastiske historie. Men vel verdt å se!

Anmeldt14 November 2017 av , Bergen, Norway

Fabelaktig!

Et must- gode skuespillerprestasjoner, dans og sang fra barn - rørende og underholdende!

Anmeldt04 February 2017 av , Paradis, Norway

Absolutt verdt å se!

Denne musikalen kan jeg definitivt anbefale hvem som helst som er glad i musikaler eller teater å se! Kanskje litt skummelt/skremmende for de aller minste i enkelte partier. Imponerende skuespillerprestasjoner - spesielt barna. En rørende historie og fengende musikk.

Anmeldt11 October 2016 av , Vøyenenga, Norway

Underholdende

Anmeldt07 August 2016 av , Tønsberg, Norway

En fabelaktig Miss Trunchbull.

Det var en meget god oppsetning. Overraskende mange barneskuespillere, men de var meget gode. De fikk fram mange gode poenger. Dette er også et stykke med en sterk hyllest til lærerkreftene - som gjør en forskjell. Klump i halsen mot slutten. Den fæle rektoren Miss Trunchbull har en fantastisk rolle og gjorde en utrolig figur. Det var like godt som teaterstykke som musikal.

Anmeldt01 July 2016 av , Moss, Norway

Gøy

Det var gøy

Anmeldt12 June 2016 av , Solbergmoen, Norway

uttrykksfull

Dette er en forestilling som har fantastiske skuespillere. Tenk at barn kan være så intuitive, autentiske og uttrykksfulle på scenen. Lille mathilda var helt fantastisk. Hun hadde en enorm innlevelse,var så kommuniserende i kropp og tale. Koreografien må fremheves. den var enkel , men svært visuell og med gode koreografiske grep hele veien. Scenografien var " enkel" og veldig symbolsk god, og i det hele tatt er dette en musical man blir rørt av . Jeg og min datter på 13 , koste oss veldig er er svært imponerte over helheten.

Anmeldt16 May 2016 av , Nesoddtangen, Norway

Kjempeflott musical

Utrolig bra forestilling, barna var kjempeflinke og musikken flott. Overgikk all forventning.

Anmeldt28 April 2016 av , Oppdal, Norway

Dårlig lyd, vanskelig engelsk hor ungene.

Anmeldt02 October 2015 av , Brennåsen, Norway

Fantastic musical!

The kids are very, very good, both as dancers and players!

Anmeldt07 July 2015 av , Vikersund, Norway

Stor oppleving!

Me var to vaksne og to barn på første rad! Eit flott show med ei skummel og morosam mrs Truchbull som høgdepunkt. Matilda kan abolutt tilråast alle, særleg familiar med barn frå 7-8 års alder, men det er altså litt skummelt...

Anmeldt01 June 2015 av