Bestillinger
+44 (0)20 7492 0813 Man-fre: 9-21, lør-søn: 10-20
Menyen

Om Oss

Sikker online bestilling

Med LondonBoxOffice.no gis det sikre bekvemmeligheter for online bestillinger på alle teatrene i London. Vi blir gitt store billett tildelinger og kjøper opp billetter på forhånd for de viktigste West End produksjonene slik at vi kan tilby maksimal tilgang på billetter året rundt. Vi streber for å kunne gi deg oppdatert informasjon i tillegg til de beste priser og tilgang på billetter.

Å bestille teaterbilletter er raskt & lettvint

Du kan bestille teaterbillettene dine med 4 enkle trinn:

 1. Bare velg den forestillingen og datoen da du ønsker å gå
 2. Du velger datoen med en brukervennlig kalender
 3. Velg den typen sitteplasser du foretrekker
 4. Gå gjennom bestillingen og fortsett til kassen
 5. Mor deg!

Kundeservice telefonlinje er åpen 7 dager i uken

Hvis du foretrekker å snakke med en fra vårt hyggelige bestillingspersonale, bare ring oss og vi vil gjerne hjelpe. Telefonlinjene våre er åpne 7 dager i uken.

Spesialtilbud

Hos LondonBoxOffice.no, forsøker vi alltid å holde prisene nede. Vi samarbeider tett med produsentene for å kunne tilby deg rimelige billettpriser. Billett tilbudene er vanligvis tilgjengelige for forestillinger midt i uken, men også matinéforestillinger på lørdager, avhengig av showet. Dersom vi ikke er i stand til å oppnå rabatt, må vi belaste et bestillingsgebyr med STAR retningslinjer.

Kjøp med tillit

Alle teaterbilletter som selges gjennom dette nettstedet respekterer de reglene som er fastsatt av Society of Ticket Agents and Retailers (STAR).
Når du kjøper en teaterbillett, pass på at du vet:

 • Pålydende* av billetten
 • Eventuelle ekstra bestillingsgebyr
 • Seteplasseringene dine (plassnumrene)

* Teatrets billettluke pris

Hvorfor bør du bestille billettene dine hos LONDON BOX OFFICE?

 • Sikre billetter fra autoriserte forhandlere
  STAR-medlem

  Alle teaterbillettene våre overholder de angitte reglene fra Society of Ticket Agents and Retailers (STAR). Den nettbaserte billettplattformen vår er sikret med SSL-teknologi, og er tilgjengelig hele døgnet.

 • Dynamiske oversikter over sitteplasser
  Dynamiske oversikter over sitteplasser

  Vi har laget dynamiske oversikter over sitteplassene for de fleste teatrene i West End. På den måten blir det enklere å velge de sitteplassene du ønsker.

 • Øyeblikkelig bekreftelse
  Øyeblikkelig bekreftelse

  Bestillingen din er bekreftet i sanntid med teateret. Bare skriv ut eller vis bekreftelsen på mobiltelefonen din for å komme inn i teatret og få tilgang til setene dine på forestillingsdagen.