Victoria Palace

Victoria Street, London, SW1E 5EA GB

Hamilton

Hamilton

4.7 626 kritikker av 626 bekreftede anmeldelser
 • Bestilling inntil: Saturday 29 March 2025
 • Spillets lengde: 2hr 45min. Incl. 15min interval.
Billetter fra 322NOK
 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

Hamilton i London

Se den prisbelønte musikalen HAMILTON i West End! Vinner av 11 Tony Awards inkludert beste musikal, 7 Olivier Awards inkludert beste nye musikal, 2016 Pulitzer-prisen for drama og 2016 Grammy Award for beste musikalske teateralbum - HAMILTON forteller historien om Amerika da, slik det ble fortalt av Amerika nå.

HAMILTON har bok, musikk og tekster av Lin-Manuel Miranda , er regissert av Thomas Kail , med koreografi av Andy Blankenbuehler og musikalsk veiledning og orkestreringer av Alex Lacamoire og er basert på Ron Chernows biografi om Alexander Hamilton.

Historien

HAMILTON er historien om USAs grunnlegger Alexander Hamilton, en innvandrer fra Vestindia som ble George Washingtons høyre hånd under den revolusjonære krigen og var med på å forme selve grunnlaget for det Amerika vi kjenner i dag. Partituret blander hiphop, jazz, blues, rap, R&B og Broadway.

Hvorfor du bør se Hamilton

Skrevet av et av de største navnene i Musical Theatre, er HAMILTON en banebrytende produksjon som har tatt verden med storm. Produksjonen inneholder en fengslende historisk historie, et eksepsjonelt partitur og uovertruffen forestillinger natt etter kveld.

Offisielle teaterbilletter til Hamilton

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til Victoria Palace-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til Hamilton, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til Hamilton.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Saturday 29 March 2025

 • Spillets lengde:

  2hr 45min. Incl. 15min interval.

 • Alderbegrensning

  Alder 10+. Barn under 16 MÅ følges og sitte ved siden av en billettholder som er minst 18 år. Barn under 3 år får ikke adgang. Alle må ha egen billett for å komme inn.

 • Viktig informasjon

  Etternølere blir ikke tatt opp før en passende pause i forestillingen.

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til Hamilton vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Neste forestilling for Hamilton på Victoria Palace

i dag 28 May 2024 19:30 fra 684NOK
i morgen 29 May 2024 19:30 fra 912NOK
Thursday 30 May 2024 14:30 fra 912NOK 19:30 fra 912NOK
Friday 31 May 2024 19:30 fra 925NOK

Billlige Hamilton billetter

Se Hamilton i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å Hamilton billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for Hamilton på Victoria Palace.

Det er ingen spesialtilbud tilgjengelig for øyeblikket, men vi har fortsatt gode billettpriser for Hamilton på Victoria Palace.

Anmeldelser av Hamilton

4.7 av 5 626 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Tenåringer (86%)
 • Par (88%)
 • Teatergjengere (93%)