Kit Kat Club at the Playhouse

Northumberland Avenue, London, WC2N 5DE GB

Cabaret

Cabaret

4.8/5 - Basert på 96 kritikker
av 96 bekreftede anmeldelser
 • Bestilling inntil: Sunday 2 February 2025
 • Spillets lengde: 2 hours 45 minutes (incl. interval)
 • Hovedrollene: Mason Alexander Park, Maude Apatow
Billetter fra 481NOK
 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

Cabaret i London

Hovedrollene:

Mason Alexander Park, Maude Apatow

Denne intime og elektrifiserende nye produksjonen av CABARET er Londons hotteste billett som vinner en rekordstor syv Olivier-priser, inkludert beste musikalrevival.

Historien

CABARET ligger i 1929-1930 Berlin, og forteller historien om et selvfornøyende natteliv på den snuskete Kit Kat Club. Vi introduseres en amerikansk sanger og danser ved navn Sally Bowles som bor i Tyskland i mellomkrigstiden. Bowles drømmer om å bli rik og berømt, men hun har et drikkeproblem og møter den amerikanske forfatteren Clifford Bradshaw. Denne musikalen forteller historien om forholdet deres, men også hvordan situasjonen i Berlin endrer seg rundt klubbens yttervegger.

Hvorfor du bør se Cabaret

En av de mest suksessrike musikalene gjennom tidene, denne nye West End-produksjonen inneholder sangene 'Wilkommen', 'Don't Tell Mama', 'Mein Herr', 'Maybe This Time', 'Money' og tittelnummeret 'Cabaret' ' – med Berlins berømte Kit Kat Club som ble brakt til live gjennom transformasjonen av Londons Playhouse Theatre. Det er et av de mest intime og inspirerende teaterstykkene du noen gang vil oppleve i West End.

Offisielle teaterbilletter til Cabaret

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til Kit Kat Club at the Playhouse-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til Cabaret, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til Cabaret.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Sunday 2 February 2025

 • Spillets lengde:

  2 hours 45 minutes (incl. interval)

 • Alderbegrensning

  Foreslått minimum 12 år, men etter foreldres/foresattes skjønn.

 • Viktig informasjon

  Vær oppmerksom på at Cara Delevingne kun vil vises i utvalgte forestillinger. Se ytterligere detaljer nedenfor.

  Prøv å ankomme teatret en time før forestillingen starter for å få den fulle opplevelsen av Kit Kat Club.

  Vennligst merk: Produsentene kan ikke garantere utseendet til noen bestemt artist – som alltid er underlagt sykdom, skade og lovbestemt ferierett.

  Cara Delevingne skal ikke opptre på: 13. mars (matte), 21. mars (aften), 27. mars (matte), 4. april (aften), 9. april (aften), 10. april (begge show), 11. april (aften). ), 12. april (aften), 18. april (aften), 24. april (mat), 2. mai (aften), 6. mai (aften), 7. mai (aften), 8. mai (begge forestillinger), 16. mai (aften), 17. mai (aften), 18. mai (begge forestillinger), 22. mai (matte) og 30. mai (aften).

  Rebecca Lucy Taylor er ikke planlagt å opptre på: 5. februar (aften), 6. februar (aften), 7. februar (mat og kveld), 15. februar (aften), 21. februar (matte) og 29. februar (aften).

  Jake Shears er ikke planlagt å opptre fra 29. januar – 5. februar, og vil ikke opptre på mandagskvelder fra 12. februar.

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til Cabaret vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Tid
Mon - 19:30
Tue - 19:30
Wed 14:00 19:30
Thu - 19:30
Fri - 19:30
Sat 14:00 19:30
Sun - -

Neste forestilling for Cabaret på Kit Kat Club at the Playhouse

i morgen28 Feb 202414:00
i morgen28 Feb 202419:30
Thursday29 Feb 202419:30
Friday 1 Mar 202419:30
Saturday 2 Mar 202414:00
Saturday 2 Mar 202419:30

Billlige Cabaret billetter

Se Cabaret i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å Cabaret billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for Cabaret på Kit Kat Club at the Playhouse.

Det er ingen spesialtilbud tilgjengelig for øyeblikket, men vi har fortsatt gode billettpriser for Cabaret på Kit Kat Club at the Playhouse.

Anmeldelser av Cabaret

4.8 av 5 Basert på 96 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Par (84%)
 • Teatergjengere (94%)