Piccadilly Theatre

16 Denman Street, London, W1D 7DY GB

Moulin Rouge! The Musical

Moulin Rouge! The Musical

4.9/5 - Basert på 907 kritikker
av 907 bekreftede anmeldelser
 • Bestilling inntil: Saturday 5 October 2024
 • Spillets lengde: 2 hours 45 minutes (incl. interval)
Billetter fra 411NOK
 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

Moulin Rouge! The Musical i London

Velkommen til MOULIN ROUGE! MUSIKALEN . Baz Luhrmanns revolusjonerende film kommer til live på scenen og spilles nå i Londons West End. Piccadilly Theatre har blitt forvandlet til en verden av prakt og romantikk, av iøynefallende overskudd, av glitter, storhet og ære! En verden hvor bohemer og aristokrater gnir seg i albuer og nyter elektriserende fortryllelse.

Historien

Scenetilpasningen av Baz Luhrmanns film fra 2001 forteller historien om Christian, en ung komponist som forelsker seg i Satine, den glitrende diamanten til Moulin Rouge kabaretklubb. Forholdet deres er imidlertid truet av en veldig mektig og velstående beskytter av klubben, hertugen av Monroth, som vil ha Satine for seg selv. Sammen gjør Christian og Satine det de kan for å holde kjærligheten i live, men med forferdelige konsekvenser.

Hvorfor bør du se Moulin Rouge The Musical

MOULIN ROUGE! THE MUSICAL er en uforglemmelig kjærlighetshistorie flettet sammen i en produksjon som har høyenergisk og prisvinnende scenedesign. Piccadilly Theatre har blitt forvandlet til den flamboyante stilen til Paris fra 1800-tallet. Med mer enn 70 sanger i denne musikalen også, MOULIN ROUGE! The Musical tilbyr et utvalg av mash-ups, covers og originale arrangementer ulikt noe annet i West End.

Offisielle teaterbilletter til Moulin Rouge! The Musical

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til Piccadilly Theatre-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til Moulin Rouge! The Musical, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til Moulin Rouge! The Musical.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Saturday 5 October 2024

 • Spillets lengde:

  2 hours 45 minutes (incl. interval)

 • Alderbegrensning

  12+

 • Viktig informasjon

  Vennligst merk: stroboskoplys vil bli brukt i showet

  Passer for alderen 12+

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til Moulin Rouge! The Musical vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Tid
Mon - 19:30
Tue - 19:30
Wed 14:30 19:30
Thu - 19:30
Fri - 19:30
Sat 14:30 19:30
Sun - -

Neste forestilling for Moulin Rouge! The Musical på Piccadilly Theatre

i morgen22 Apr 202419:30
Tuesday23 Apr 202419:30
Wednesday24 Apr 202419:30
Thursday25 Apr 202414:30
Thursday25 Apr 202419:30
Friday26 Apr 202419:30

Billlige Moulin Rouge! The Musical billetter

Se Moulin Rouge! The Musical i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å Moulin Rouge! The Musical billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for Moulin Rouge! The Musical på Piccadilly Theatre.

Det er ingen spesialtilbud tilgjengelig for øyeblikket, men vi har fortsatt gode billettpriser for Moulin Rouge! The Musical på Piccadilly Theatre.

Anmeldelser av Moulin Rouge! The Musical

4.9 av 5 Basert på 907 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Par (94%)
 • Teatergjengere (91%)
Siste Kundeanmeldelser

Vær oppmerksom på at anmeldelsene nedenfor er fra en gammel produksjon av Moulin Rouge! The Musical.

Må bare se dette.

Et formidabelt stykke scenekunst.

Anmeldt11 April 2023 av , Sandvika, Norway

Supert show og musikk

Supre prestasjoner fra alle i showet. De gav alt de hadde og mere til. Opplevelse jeg vil anbefale alle og få med seg. Skal ses igjen!

Anmeldt23 November 2022 av , Valderøya, Norway