Lyric Theatre

29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB

Hadestown

Hadestown

5/5 - Basert på 3 kritikker
av 3 bekreftede anmeldelser
 • Bestilling inntil: Sunday 22 December 2024
 • Spillets lengde: 2h 30m (incl. interval)
Billetter fra 320NOK
 • Informasjon
 • Kritikker

Hadestown i London

Hadestown vender tilbake til London fem år etter den utsolgte forestillingen på National Theatre i 2018 med et løp på Lyric Theatre tidlig i 2024. Hadestown er en kjempehit på Broadway, og er både en Grammy- og Tony Award-vinnende musikal som stammer fra en indie teaterprosjekt og anerkjent album av Anaïs Mitchell. Besetningsalbumet er fortsatt et av de mest streamede gjennom tidene med over 340 millioner strømmer til dags dato.

Regissert av Rachel Chavkin begynner Hadestown å spille på Lyric Theatre i februar 2024.

Hva er handlingen i Hadestown ?

Hadestown avslører en fersk ny versjon av den gamle greske myten om Orfeus og Eurydike. Eurydice er en ung jente som sulter, desperat etter mat. Hun begynner å jobbe i en helvetes ny versjon av den greske underverdenen for å komme seg vekk fra det fattige livet sitt. Men underverdenen er ikke det hun forventet, og når hennes like fattige kjæreste Orpheus kommer for å redde henne, blir ting vanskelig. I følge Forbes er dette «En episk feiring av musikk, samvær og håp». New York Times kaller det «overdådig». Nydelig. Så godt som det blir.' Ikke gå glipp av!

Skuespillerne og det kreative teamet for West End-premieren på Hadestown

West End-rollebesetningen vil inkludere Dónal Finn ( The Wheel of Time, Amazon, Grace Hodgett Young ( Sunset Boulevard, West End) som Eurydice, Grammy® -prisvinner Zachary James ( The Addams Family, Broadway) som Hades, Melanie La Barrie ( & Juliet, West End) som Hermes og Gloria Onitiri ( Hadestown, National Theatre) som Persephone.

Bella Brown, Madeline Charlemagne og Allie Daniel vil spille Fates og Lauren Azania, Tiago Dhondt Bamberger, Beth Hinton-Lever, Waylon Jacobs, og Christopher Short vil spille Workers, med Lucinda Buckley, Ryesha Higgs, Miriam Nyarko og Simon Oskarsson som svinger.

Hadestowns kreative team inneholder Cheography fra Obie Award®-vinner og Chita Rivera Award®-vinner David Neumann, Tony Award®-vinner Rachel Hauck for Scenograf, fire ganger Tony® Award-nominert Michael Krass for kostymedesign, lysdesign fra to ganger Tony Award®-vinner Bradley King, Sound Design fra Tony® Award-vinnerne Nevin Steinberg og Jessica Paz, Music Supervision and Vocal Arrangements fra Liam Robinson, Tony® Award-vinnerne Michael Chorney og Todd Sickafoose for arrangementer og orkestre, og Ken Cerniglia for dramaturgi. Casting for London-produksjonen er av Jacob Sparrow.

Kjøp billetter til Hadestown

Vår nettside gjør det enkelt og raskt å kjøpe billetter til Hadestown. Vi sender billettene på e-post slik at du kan vise dem på stedet på dagen.

Offisielle teaterbilletter til Hadestown

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til Lyric Theatre-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til Hadestown, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til Hadestown.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Sunday 22 December 2024

 • Spillets lengde:

  2h 30m (incl. interval)

 • Alderbegrensning

  8+

 • Viktig informasjon

  Denne produksjonen inneholder hele strobelignende effekter.

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til Hadestown vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Tid
Mon - 19:30
Tue 14:00 19:30
Wed - 19:30
Thu - 19:30
Fri - 19:30
Sat 14:00 19:30
Sun - -

Neste forestilling for Hadestown på Lyric Theatre

i morgen28 Feb 202419:30
Thursday29 Feb 202414:30
Thursday29 Feb 202419:30
Friday 1 Mar 202419:30
Saturday 2 Mar 202414:30
Saturday 2 Mar 202419:30

Anmeldelser av Hadestown

5 av 5 Basert på 3 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Hvem som helst (100%)
 • Familier (100%)
 • Tenåringer (100%)
 • Par (100%)
 • Teatergjengere (100%)