Trafalgar Theatre

14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB

A Mirror

A Mirror

4.6/5 - Basert på 23 kritikker
av 23 bekreftede anmeldelser
 • Bestilling inntil: Wednesday 15 May 2024
 • Spillets lengde: 2 hours (no interval)
 • Hovedrollene: Jonny Lee Miller
Billetter fra 740NOK
 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

A Mirror i London

Hovedrollene:

Jonny Lee Miller

Du er invitert til å feire bryllupet til Leyla og Joel.

De prisbelønte skuespillerne Jonny Lee Miller (Trainspotting, Elementary) og Tanya Reynolds (Sex Education, Scenes with Girls) spiller hovedrollene i den "ekstraordinære og hypnotiserende" A Mirror , som kommer til Londons West End etter et utsolgt løp på Almeida Theatre.

Vil menigheten være så snill å stå og sverge troskapseden.

Forfatter Sam Holcroft (Rules for Living, Edgar & Annabel for National Theatre) og regissør Jeremy Herrin (Best of Enemies, People, Places and Things) tar publikum med på en overraskende, underholdende og tankevekkende reise. Når kreativitet og korrupsjon kolliderer, hvem bestemmer hva som er kunst og hva som er sannhet?

Geoffrey Streatfeild vender tilbake til rollen som Bax, og BIFA-vinner og BAFTA-nominert Samuel Adewunmi vil spille rollen som Adem.

Går du i en strengt begrenset sesong, ikke gå glipp av dette spennende og "briljant rampete" nye stykket. På Trafalgar Theatre fra 22. januar.

Få tilgang til forestillinger
Lydbeskrevet ytelse – onsdag 6. mars 2024 kl. 14.30
Undertekstforestilling – onsdag 13. mars 2024 kl. 14.30

Offisielle teaterbilletter til A Mirror

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til Trafalgar Theatre-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til A Mirror, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til A Mirror.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Wednesday 15 May 2024

 • Spillets lengde:

  2 hours (no interval)

 • Alderbegrensning

  14+

 • Viktig informasjon

  Etternølere ikke tatt opp. Hvis du sitter på de fem fremste radene med boder, kan du bli bedt om å legge igjen poser i garderoben gratis.

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til A Mirror vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Billlige A Mirror billetter

Se A Mirror i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å A Mirror billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for A Mirror på Trafalgar Theatre.

Det er ingen spesialtilbud tilgjengelig for øyeblikket, men vi har fortsatt gode billettpriser for A Mirror på Trafalgar Theatre.

Anmeldelser av A Mirror

4.6 av 5 Basert på 23 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Teatergjengere (96%)