St Martin's Lane, London, WC2N 4ES GB
Dette showet er nå stengt.
-26%
We Will Rock You

We Will Rock You

4.6/5 - Basert på 1401 kritikker
av 1401 bekreftede anmeldelser
Dette showet er nå stengt.
Hold meg informert

Gi meg beskjed når billetter til We Will Rock You er i salg.

 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

We Will Rock You i London

We Will Rock You – Kan rock-musikk redde fremtiden? Ja, det kan den!

Svære mengder med folk gir stående ovasjoner hver eneste kveld, og den fenomenale musikalen We Will Rock You fortsetter å gå fra styrke til styrke på Londons elegante Dominion Theatre.

Historien? Den er satt til fremtiden, en dyster fremtid på en planet som en gang het Verden. Globaliseringen har gjort homo sapiens til en trist, deprimert haug med mennesker som alle ser på de samme filmene, har på seg de samme klærne og som betrakter verden på presis samme vis. Det virker kanskje beroligende til å begynne med... men dess nærmere du ser, dess skumlere blir det.

Vi blir kontrollert av Firmaet, og deres datamaskiner genererer den musikken som vi lytter til. Det finnes ikke noe valg. Musikkinstrumenter er forbudt. Men motstanden øker, og den menneskelige rasen trenger en helt. Galileo er den mannen, og det er hans oppgave å frigjøre oss.

Over fem millioner av oss har sett We Will Rock You og dets popularitet viser ingen tegn på å minke. Syng med spillet med låter som 'Bohemian Rhapsody', 'Radio Ga Ga', 'One Dream... One Vision' og mange flere enorme av Queens sanger. Dette er fantastisk!

Bestill nå og rock deg på vei til West End for en enorm aften på by’n! Merk: stroboskopbelysning brukes under forestillingen.

Offisielle teaterbilletter til We Will Rock You

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til London Coliseum-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til We Will Rock You, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til We Will Rock You.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Saturday 26 August 2023

 • Spillets lengde:

  2 hours 20 minutes (incl interval)

 • Viktig informasjon

  Contains strobe lighting effects.

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til We Will Rock You vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Billlige We Will Rock You billetter

Se We Will Rock You i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å We Will Rock You billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for We Will Rock You på London Coliseum.

Det er ingen spesialtilbud tilgjengelig for øyeblikket, men vi har fortsatt gode billettpriser for We Will Rock You på London Coliseum.

Anmeldelser av We Will Rock You

4.6 av 5 Basert på 1401 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Familier (83%)
 • Tenåringer (89%)
 • Par (90%)
 • Teatergjengere (88%)
Siste Kundeanmeldelser

Litt vanskelig å høre alt de sa, men jeg lo når de andre lo. Fantastisk flinke sangere og skuespillere. Musikken og Queen er topp. Litt stillestående handling midt i forestillingen

Anmeldt03 August 2023 av , Oslo, Norway

Fantastisk

Glimrende prestasjoner og musikk

Anmeldt16 July 2023 av , Lierskogen, Norway

Fantastisk musikk

Utrolige sangprestasjoner, fikk frysninger flere ganger, så bra var sangene og dansen.

Anmeldt15 June 2023 av , Tønsberg, Norway

Helt Topp

Dere som ikke har sett den må skynde seg . Siste dag er 31.05.2014

Anmeldt13 April 2014 av

Fengende

Anmeldt06 April 2014 av

veldig fin musikk!

Anmeldt06 April 2014 av

fantastisk

Veldig bra.

Anmeldt21 January 2014 av

Storveis, anbefales.

Storveis. Anbefales for alle, fra tenårene og oppover.

Anmeldt31 December 2013 av

rockyoubesøk

musikken var veldig høy, og overdøvet til tider lyrikken

Anmeldt14 December 2013 av

Helt fantastisk fra start til slutt!

En morsom og moderne historie skildret med topp skuespillere og helt fantastisk musikk og sang(!) hele veien! Det var humor og glede, kjærlighet og fyrverkeri! Virkelig noe å anbefale!!

Anmeldt21 November 2013 av

Fantastisk

Anmeldt29 October 2013 av