Trafalgar Theatre

14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB

-42%
People, Places and Things

People, Places and Things

4.6 19 kritikker av 19 bekreftede anmeldelser
 • Bestilling inntil: Saturday 10 August 2024
 • Spillets lengde: 2hr 40min. Incl. 1 intermission.
 • Hovedrollene: Denise Gough
Billetter fra 322NOK
 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

People, Places and Things i London

Hovedrollene:

Denise Gough

Duncan Macmillans ( Lungs, 1984 ) skuespill PEOPLE, PLACES & THINGS, regissert av Jeremy Herrin ( Best of Enemies, Wolf Hall, This House ) og designet av Tony Award-vinner Bunny Christie ( The Curious Incident of the Dog in the Night ) -Time ), kommer triumferende tilbake til London denne våren.

DENISE GOUGH gjentar sin Olivier-prisvinnende rolle som Emma, en slitende skuespillerinne hvis liv snurrer hensynsløst ut av kontroll. Goughs 'eksplosive og fryktløse opptreden' (Hollywood Reporter) i PEOPLE, PLACES & THINGS har høstet anerkjennelse i London og New York, med kritikere som hyller opptredenen hennes som 'fantastisk' (Time Out), 'genial' (The New York Times) og 'unmissable' (Evening Standard).

Emma hadde tiden i livet sitt. Nå er hun på rehabilitering. Hennes første skritt er å innrømme at hun har et problem. Men problemet ligger ikke hos Emma, det er med alt annet. Hun må fortelle sannheten. Men hun er smart nok til å vite at det ikke finnes noe slikt. Når rus føles som den eneste måten å overleve den moderne verden, hvordan kan hun noen gang edru opp?

Ikke gå glipp av DENISE GOUGH i PEOPLE, PLACES & THINGS på Trafalgar Theatre. Begrenset 14 ukers sesong begynner 3. mai.

Offisielle teaterbilletter til People, Places and Things

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til Trafalgar Theatre-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til People, Places and Things, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til People, Places and Things.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Saturday 10 August 2024

 • Spillets lengde:

  2hr 40min. Incl. 1 intermission.

 • Alderbegrensning

  Alder 14+.

 • Viktig informasjon

  Inneholder sterkt språk og temaer om avhengighet, skildringer av rusmisbruk og referanser til selvmord. Strobelyseffekter og røyking av urtesigaretter vil bli brukt.

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til People, Places and Things vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Neste forestilling for People, Places and Things på Trafalgar Theatre

i dag 28 May 2024 19:30 fra 603NOK Tilbud
i morgen 29 May 2024 14:30 fra 335NOK Tilbud 19:30 fra 469NOK Tilbud
Thursday 30 May 2024 19:30 fra 335NOK Tilbud
Friday 31 May 2024 19:30 fra 724NOK

Billlige People, Places and Things billetter

Se People, Places and Things i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å People, Places and Things billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for People, Places and Things på Trafalgar Theatre.

 
Spring Theatre Sale

Spar opptil 42% på utvalgte billetter til People, Places & Things

Anmeldelser av People, Places and Things

4.6 av 5 19 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Teatergjengere (89%)