Theatre Royal Drury Lane

Catherine Street, London, WC2B 5JF GB

-33%
Frozen the Musical

Frozen the Musical

4.9/5 - Basert på 1308 kritikker
av 1308 bekreftede anmeldelser
 • Bestilling inntil: Sunday 8 September 2024
 • Spillets lengde: 2hr 15min. Incl. interval
Billetter fra 480NOK
 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

Frozen the Musical i London

Slipp magien fri med Disneys spektakulære FROZEN The Musical . Den prisbelønte musikalen vekker til live en verden av overdådig skjønnhet, humor og ikonisk musikk i en fengslende produksjon for å smelte hjerter i alle aldre.

Historien

Når dronning Elsas skjulte krefter kaster landet Arendelle inn i en evig vinter, setter søsteren Anna ut for å finne henne og redde kongeriket før det er for sent. Men mens stormen raser, må begge søstrene lære at bare en handling av ekte kjærlighet kan tine opp et frossent hjerte.

Hvorfor du bør se Frozen The Musical

FROZEN The Musical vil trosse alle forventninger på en uforglemmelig reise fullpakket med spennende overraskelser, morsomme karakterer og svevende musikk, inkludert tolv nye sanger skrevet spesielt for showet, sammen med alle klassikerne som 'For the First Time in Forever', 'Do You' Vil du bygge en snømann? og den verdensomspennende storhiten 'Let it Go'. FROZEN The Musical er brakt til scenen med forbløffende spesialeffekter av et prisvinnende kreativt team, og er den fryktinngytende musikalske sensasjonen i West End. Når du først har sett den, slipper du den aldri.

Offisielle teaterbilletter til Frozen the Musical

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til Theatre Royal Drury Lane-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til Frozen the Musical, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til Frozen the Musical.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Sunday 8 September 2024

 • Spillets lengde:

  2hr 15min. Incl. interval

 • Alderbegrensning

  Egnethet: 6+. Under 4 år vil ikke bli tatt opp. Under 16 år må være i følge med en voksen over 18 år. Hver kunde må ha sin egen billett. For å sikre at alle liker showet, må små kunne sitte i sitt eget sete uten hjelp.

 • Viktig informasjon

  Barn under 4 år (inkludert babyer i armene) får ikke adgang til teatret. Frossen anbefales for barn fra 6 år og oppover.

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til Frozen the Musical vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Tid
Mon - -
Tue - -
Wed 14:00 -
Thu 14:00 19:00
Fri - 19:00
Sat 14:30 19:00
Sun 13:00 17:30

Neste forestilling for Frozen the Musical på Theatre Royal Drury Lane

i dag21 Apr 202413:00
i dag21 Apr 202417:30
Wednesday24 Apr 202414:30
Thursday25 Apr 202414:30
Thursday25 Apr 202419:00
Friday26 Apr 202419:00

Billlige Frozen the Musical billetter

Se Frozen the Musical i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å Frozen the Musical billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for Frozen the Musical på Theatre Royal Drury Lane.

 
Special Offer

Spar opptil 33% på utvalgte billetter til Frozen the Musical

Anmeldelser av Frozen the Musical

4.9 av 5 Basert på 1308 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Familier (99%)
 • Tenåringer (82%)
 • Par (82%)
 • Teatergjengere (84%)
Siste Kundeanmeldelser

Vær oppmerksom på at anmeldelsene nedenfor er fra en gammel produksjon av Frozen the Musical.

Fantastisk

Flotte lokaler, topp forestilling

Anmeldt11 September 2022 av , Røyken, Norway