West Street, London, WC2H 9ND GB
Dette showet er nå stengt.
The Enfield Haunting

The Enfield Haunting

3.9/5 - Basert på 16 kritikker
av 16 bekreftede anmeldelser
 • Hovedrollene: Catherine Tate, David Threlfall
Dette showet er nå stengt.
Hold meg informert

Gi meg beskjed når billetter til The Enfield Haunting er i salg.

 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

The Enfield Haunting i London

Hovedrollene:

Catherine Tate, David Threlfall

Hodgson's hadde ingen anelse om hva en poltergeist var da, sommeren 1977, begynte møbler og leker å flytte av seg selv. En vanlig arbeiderklassefamilie, som bodde i et rådhus i Nord-London, ble sentrum for en av de mest kjente poltergeist-begivenhetene i verden. Dette er historien om en natt våren 1978 da hendelsene nærmet seg et klimaks.

Basert på førstehåndsberetningene til en av spøkelsesjegerne, er THE ENFIELD HAUNTING den sanne historien om hva som skjedde da en dedikert alenemor forsøker å beskytte sine tre barn fra noe som er uforståelig, dypt urovekkende og som rammer en skremmende konklusjon.

Catherine Tate (Dr Who, Queen of Oz) og David Threlfall (Funny Woman, Shameless) spiller hovedrollene i verdenspremieren på dette store nye stykket av Paul Unwin (medskaper av verdens lengste medisinske drama Casualty).

Offisielle teaterbilletter til The Enfield Haunting

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til Ambassadors Theatre-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til The Enfield Haunting, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til The Enfield Haunting.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Saturday 2 March 2024

 • Spillets lengde:

  1 Hour 15 minutes (no interval)

 • Alderbegrensning

  8+

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til The Enfield Haunting vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Billlige The Enfield Haunting billetter

Se The Enfield Haunting i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å The Enfield Haunting billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for The Enfield Haunting på Ambassadors Theatre.

Det er ingen spesialtilbud tilgjengelig for øyeblikket, men vi har fortsatt gode billettpriser for The Enfield Haunting på Ambassadors Theatre.

Anmeldelser av The Enfield Haunting

3.9 av 5 Basert på 16 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Teatergjengere (88%)