268-269 Tottenham Court Road, London, W1T 7AQ GB
Dette showet er nå stengt.
Dirty Dancing

Dirty Dancing

4.7 860 kritikker av 860 bekreftede anmeldelser
Dette showet er nå stengt.
Hold meg informert

Gi meg beskjed når billetter til Dirty Dancing er i salg.

 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

Dirty Dancing i London

 

Dirty Dancing – The Classic Story On Stage er en enestående live-opplevelse full av heftig musikk, lidenskapelig romantikk og utrolig sexy dansing. Denne klassiske historien, som har blitt sett av millioner av mennesker over hele verden, handler om Baby og Johnny, to svært uavhengige ungdommer som kommer fra forskjellige miljøer, og som møtes i det som viser seg å bli den mest utfordrende og beste sommeren for dem noensinne.

Det er sommeren 1963, og 17 år gamle Frances "Baby" Houseman er i ferd med å lære seg noen lekser i livet og en og annen ting om dansing.

På ferie i Catskill Mountains i New York sammen med storesøsteren og foreldrene, viser Baby liten interesse for friluftslivet. I stedet finner hun sin egen underholdning når hun snubler over en dansefest. Trollbundet av den lidenskapelige dansingen og de hete rytmene, ønsker Baby å delta, spesielt når hun ser danseinstruktøren Johnny Castle.

Babys liv er i ferd med å endre seg for alltid når hun blir kastet ut på dypt vann som Johnnys partner både på og utenfor dansegulvet, noe som får store konsekvenser. Med populære låter som Hungry Eyes, Hey Baby, Do You Love Me? og den fantastiske I’ve Had The Time Of My Life.

Offisielle teaterbilletter til Dirty Dancing

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til Dominion Theatre-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til Dirty Dancing, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til Dirty Dancing.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Saturday 29 April 2023

 • Alderbegrensning

   

  Passer for personer over 12 år, barn under 5 år og spedbarn slipper ikke inn.

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til Dirty Dancing vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Billlige Dirty Dancing billetter

Se Dirty Dancing i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å Dirty Dancing billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for Dirty Dancing på Dominion Theatre.

Det er ingen spesialtilbud tilgjengelig for øyeblikket, men vi har fortsatt gode billettpriser for Dirty Dancing på Dominion Theatre.

Anmeldelser av Dirty Dancing

4.7 av 5 860 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Par (90%)
 • Teatergjengere (87%)
Siste Kundeanmeldelser

Alle anmeldelser er fra kunder som har blitt invitert til å gi en anmeldelse etter å ha sett Dirty Dancing.

Vær oppmerksom på at anmeldelsene nedenfor er fra en gammel produksjon av Dirty Dancing.

bekreftet anmeldelse

Underholdende

L Anmeldt03 May 2023 av
Haukeland, Norway

bekreftet anmeldelse

Bærer tittelen sin med rette

H Anmeldt18 March 2022 av
Dal, Norway