85-88 St Martin's Lane, London, WC2N 4AU GB
Dette showet er nå stengt.
The Motive and The Cue

The Motive and The Cue

4.9/5 - Basert på 13 kritikker
av 13 bekreftede anmeldelser
 • Hovedrollene: Johnny Flynn, Mark Gatiss
Dette showet er nå stengt.
Hold meg informert

Gi meg beskjed når billetter til The Motive and The Cue er i salg.

 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

The Motive and The Cue i London

Hovedrollene:

Johnny Flynn, Mark Gatiss

Etter et anerkjent, utsolgt løp på National Theatre, flytter The Motive and the Cue til West End for et strengt begrenset 15-ukers løp, og spiller på Noël Coward Theatre.

Sam Mendes regisserer Johnny Flynn som Richard Burton, Mark Gatiss som John Gielgud og Tuppence Middleton som Elizabeth Taylor, i dette heftige og morsomme nye stykket av Jack Thorne, som gir et innblikk i politikken i et øvingsrom og forholdet mellom kunst og kjendis.

1964: Richard Burton, nygift med Elizabeth Taylor, skal spille tittelrollen i en eksperimentell ny Broadway-produksjon av Hamlet under John Gielguds krevende regi. Men etter hvert som prøvene skrider frem, kolliderer to aldre med teater og samarbeidet mellom skuespiller og regissør truer snart med å rakne.

Offisielle teaterbilletter til The Motive and The Cue

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til Noel Coward Theatre-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til The Motive and The Cue, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til The Motive and The Cue.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Saturday 23 March 2024

 • Spillets lengde:

  2h 40m (incl. interval)

 • Alderbegrensning

  12+ Alle, uansett alder, må ha egen billett for å komme inn i teatret. Barn under 16 år må være i følge med og sitte ved siden av en billettholder som er minst 18 år. Barn under 5 år får ikke adgang.

 • Viktig informasjon

  Denne produksjonen inneholder sterkt språk og voksentemaer, med noe sterkt lys.

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til The Motive and The Cue vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Billlige The Motive and The Cue billetter

Se The Motive and The Cue i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å The Motive and The Cue billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for The Motive and The Cue på Noel Coward Theatre.

Det er ingen spesialtilbud tilgjengelig for øyeblikket, men vi har fortsatt gode billettpriser for The Motive and The Cue på Noel Coward Theatre.

Anmeldelser av The Motive and The Cue

4.9 av 5 Basert på 13 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Par (85%)
 • Teatergjengere (100%)