8 Argyll Street, London, W1F 7TF GB
Dette showet er nå stengt.
The Addams Family Live in Concert

The Addams Family Live in Concert

4.2/5 - Basert på 6 kritikker
av 6 bekreftede anmeldelser
Dette showet er nå stengt.
Hold meg informert

Gi meg beskjed når billetter til The Addams Family Live in Concert er i salg.

 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

The Addams Family Live in Concert i London

Aria Entertainment og John Stalker Productions presenterer THE ADDAMS FAMILY.

Etter to svært vellykkede turneer i Storbritannia og Irland, vil THE ADDAMS FAMILY, A Musical Comedy opptre live på konsert i West End for første gang på London Palladium. Showet vil spille Michelle Visage som Morticia Addams, Ramin Karimloo som Gomez Addams. Lesley Joseph skal spille rollen som bestemor.

Onsdag Addams, mørkets ultimate prinsesse, har vokst opp og har en sjokkerende hemmelighet som bare Gomez kjenner til; hun har forelsket seg i en søt, smart ung mann fra en respektabel familie! Nå må Gomez Addams gjøre noe han aldri har gjort før - holde en hemmelighet for sin elskede kone, Morticia. Alt vil endre seg for hele familien den skjebnesvangre kvelden de arrangerer en middag for onsdagens 'normale' kjæreste og foreldrene hans. Alle de vanlige klanen er til stede - onkel Fester, Lurch, Pugsley et al.

THE ADDAMS FAMILY, A Musical Comedy live in concert vil bli regissert av Matthew White, med koreografi av Alistair David, produksjonsdesign av Diego Pitarch, orkestreringer av Richard Beadle, lysdesign av Ben Cracknell, lyddesign av Richard Brooker og casting av Jane Deitch. Boken er av Marshall Brickman og Rick Elice, og musikk og tekster av Andrew Lippa, basert på karakterene skapt av Charles Addams.

Offisielle teaterbilletter til The Addams Family Live in Concert

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til London Palladium-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til The Addams Family Live in Concert, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til The Addams Family Live in Concert.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Tuesday 13 February 2024

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til The Addams Family Live in Concert vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Billlige The Addams Family Live in Concert billetter

Se The Addams Family Live in Concert i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å The Addams Family Live in Concert billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for The Addams Family Live in Concert på London Palladium.

Det er ingen spesialtilbud tilgjengelig for øyeblikket, men vi har fortsatt gode billettpriser for The Addams Family Live in Concert på London Palladium.

Anmeldelser av The Addams Family Live in Concert

4.2 av 5 Basert på 6 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Tenåringer (83%)
 • Par (83%)
 • Teatergjengere (83%)