Noel Coward Theatre

85-88 St Martin's Lane, London, WC2N 4AU GB

Player Kings

Player Kings

3/5 - Basert på 1 kritikk
av 1 bekreftet anmeldelse
 • Bestilling inntil: Saturday 22 June 2024
 • Spillets lengde: 3hr 40 min. Incl 1 Interval
 • Hovedrollene: Ian McKellen
Billetter fra 284NOK
 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

Player Kings i London

Hovedrollene:

Ian McKellen

Ian McKellen - 'en av verdens største skuespillere' (Times) - spiller Falstaff i en ny versjon av Shakespeares Henry IV, tilpasset av den prisbelønte forfatteren og regissøren Robert Icke. Et splittet land, lederskap som smuldrer opp, korrupsjon i luften. Velkommen til England.

Hal ble ikke født til å være konge. Først nå ser det ut til at han blir det. Faren lengter etter at han skal etterlate vennene sine i tavernaene i Eastcheap, spesielt den beryktede John Falstaff. Krig er i horisonten. Men kommer Hal noen gang bra?

Ved å bringe sammen Shakespeares to store historieskuespill (Henry IV, del 1 og 2), vil Player Kings regjere over Londons West End i kun tolv uker – og spille på Noël Coward Theatre fra april 2024.

Assisterte forestillinger

Undertekstforestilling: Lørdag 1. juni 2024 - 14.30

Lyd beskrevet Forestilling: Lørdag 15. juni 2024 - 14.30

Offisielle teaterbilletter til Player Kings

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til Noel Coward Theatre-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til Player Kings, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til Player Kings.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Saturday 22 June 2024

 • Spillets lengde:

  3hr 40 min. Incl 1 Interval

 • Alderbegrensning

  Alder 14+. Vennligst merk: Barn under 3 år får ikke adgang. Barn under 16 år må være i følge med og sitte ved siden av en billettholder som er minst 18 år.

 • Viktig informasjon

  Denne produksjonen inneholder temaer for voksne, pistolskudd, strobe, dis og røyking av ekte sigaretter.

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til Player Kings vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Neste forestilling for Player Kings på Noel Coward Theatre

i morgen22 Apr 202418:30
Tuesday23 Apr 202418:30
Wednesday24 Apr 202414:30
Thursday25 Apr 202418:30
Friday26 Apr 202418:30
Saturday27 Apr 202414:30

Billlige Player Kings billetter

Se Player Kings i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å Player Kings billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for Player Kings på Noel Coward Theatre.

Det er ingen spesialtilbud tilgjengelig for øyeblikket, men vi har fortsatt gode billettpriser for Player Kings på Noel Coward Theatre.

Anmeldelser av Player Kings

3 av 5 Basert på 1 kritikk

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Teatergjengere (100%)