Shaftesbury Theatre

210 Shaftesbury Avenue, London, WC2H 8DP GB

Mrs Doubtfire the Musical

Mrs Doubtfire the Musical

4.8/5 - Basert på 139 kritikker
av 139 bekreftede anmeldelser
 • Bestilling inntil: Sunday 16 February 2025
 • Spillets lengde: Approx. 2 hours 30 minutes
Billetter fra 360NOK
 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

Mrs Doubtfire the Musical i London

FRU. DOUBTFIRE THE MUSICAL er nå blendende og gleder publikum på Shaftesbury Theatre i London! Denne "genuint morsomme komediemusikalen" (Time Out) basert på den elskede filmen er "en sikker hit!" (The Telegraph, Daily Express). The Telegraph kaller det "en fullstendig glede", The Times sier at det "sveiver fra skjerm til scene", og City AM hyller MRS. DOBTFIRE THE MUSICAL som 'morsom, hjertevarmende og vilt underholdende!'

Historien.

Den arbeidsledige skuespilleren Daniel vil gjøre alt for barna sine. Etter å ha mistet omsorgen i en rotete skilsmisse, skaper han alter egoet til den skotske barnepiken Euphagenia Doubtfire i et desperat forsøk på å bli i livene deres. Mens hans nye karakter får sitt eget liv, MRS. DOUBTFIRE THE MUSICAL lærer Daniel mer enn han forhandlet om hvordan man skal være far.

Hvorfor bør du se Mrs Doubtfire The Musical ?

FRU. DOUBTFIRE THE MUSICAL bringer den elskede filmen fra 1993 til live i spektakulær stil i West End. Du vil le høyt av den morsomme komedien, varme av den inderlige historien om familien og ta deg selv i å tappe til musikken i denne musikalen. Det er en må-se i West End!

Offisielle teaterbilletter til Mrs Doubtfire the Musical

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til Shaftesbury Theatre-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til Mrs Doubtfire the Musical, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til Mrs Doubtfire the Musical.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Sunday 16 February 2025

 • Spillets lengde:

  Approx. 2 hours 30 minutes

 • Alderbegrensning

  7+. Barn under 16 år må være i følge med og sitte sammen med en billettholder som er minst 18 år.

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til Mrs Doubtfire the Musical vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Tid
Mon - 19:30
Tue - 19:30
Wed - 19:30
Thu 14:30 19:30
Fri - 19:30
Sat 14:30 19:30
Sun - -

Neste forestilling for Mrs Doubtfire the Musical på Shaftesbury Theatre

i morgen28 Feb 202419:30
Thursday29 Feb 202414:30
Thursday29 Feb 202419:30
Friday 1 Mar 202419:30
Saturday 2 Mar 202414:30
Saturday 2 Mar 202419:30

Billlige Mrs Doubtfire the Musical billetter

Se Mrs Doubtfire the Musical i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å Mrs Doubtfire the Musical billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for Mrs Doubtfire the Musical på Shaftesbury Theatre.

Det er ingen spesialtilbud tilgjengelig for øyeblikket, men vi har fortsatt gode billettpriser for Mrs Doubtfire the Musical på Shaftesbury Theatre.

Anmeldelser av Mrs Doubtfire the Musical

4.8 av 5 Basert på 139 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Hvem som helst (88%)
 • Familier (99%)
 • Tenåringer (91%)
 • Par (91%)
 • Teatergjengere (92%)