London Palladium

8 Argyll Street, London, W1F 7TF GB

Hello Dolly

Hello Dolly

5 21 kritikker av 21 bekreftede anmeldelser
 • Bestilling inntil: Saturday 14 September 2024
 • Spillets lengde: 2hr 25min. Incl. 20min interval.
 • Hovedrollene: Imelda Staunton
Billetter fra 253NOK
 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

Hello Dolly i London

Hovedrollene:

Imelda Staunton

Imelda Staunton vil være tilbake der hun hører hjemme i Hello, Dolly! neste sommer, når en av tidenes mest ikoniske musikaler kommer til London Palladium. Med et uforglemmelig partitur av den legendariske Jerry Herman, Hello, Dolly! vil begynne forestillinger på The London Palladium lørdag 6. juli 2024 for en strengt begrenset 10-ukers sesong.

Multi Olivier og BAFTA-prisbelønte Imelda Staunton spiller den engasjerte sosialisten som ble matchmaker Dolly Levi, mens hun reiser til Yonkers, New York for å finne en kamp for den snåle, ugifte 'halv-millionæren' Horace Vandergelder. Men alt endrer seg når hun bestemmer seg for at neste kamp hun må gjøre er for henne selv.

Med musikk og tekster av Jerry Herman ( La Cage aux Folles, Mack og Mabel, Mame ) og bok av Michael Stewart ( 42nd Street, Mack og Mabel, Barnum ), Hello, Dolly! er en av de mest ikoniske musikalene gjennom tidene. Jerry Hermans tidløse partitur inkluderer 'Put On Your Sunday Clothes', 'Ribbons Down My Back', 'Before the Parade Passes By', 'Elegance', 'It Only Takes a Moment' og selvfølgelig 'Hello, Dolly!'.

Denne splitter nye produksjonen gjenforener Imelda med regissør Dominic Cooke, etter deres spektakulære, kritikerroste produksjon av Stephen Sondheims Follies på Nationaltheatret.

Offisielle teaterbilletter til Hello Dolly

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til London Palladium-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til Hello Dolly, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til Hello Dolly.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Saturday 14 September 2024

 • Spillets lengde:

  2hr 25min. Incl. 20min interval.

 • Alderbegrensning

  Alder 4+. Ingen under 4 er innlagt. Boosterseter er ikke tillatt på Royal Circle og Grand Circle nivåer av helse- og sikkerhetsmessige årsaker.

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til Hello Dolly vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Neste forestilling for Hello Dolly på London Palladium

i morgen 20 Jul 2024 14:30 fra 337NOK 19:30 fra 337NOK
Monday 22 Jul 2024 19:30 fra 253NOK
Tuesday 23 Jul 2024 19:30 fra 253NOK
Wednesday 24 Jul 2024 14:30 fra 337NOK 19:30 fra 253NOK
Thursday 25 Jul 2024 19:30 fra 253NOK
Friday 26 Jul 2024 19:30 fra 253NOK

Billlige Hello Dolly billetter

Se Hello Dolly i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å Hello Dolly billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for Hello Dolly på London Palladium.

Det er ingen spesialtilbud tilgjengelig for øyeblikket, men vi har fortsatt gode billettpriser for Hello Dolly på London Palladium.

Anmeldelser av Hello Dolly

5 av 5 21 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Par (90%)
 • Teatergjengere (100%)