104 St Martin's Lane, London, WC2N 4BG GB
Dette showet er nå stengt.
An Enemy of the People

An Enemy of the People

4.4/5 - Basert på 15 kritikker
av 15 bekreftede anmeldelser
 • Hovedrollene: Matt Smith
Dette showet er nå stengt.
Hold meg informert

Gi meg beskjed når billetter til An Enemy of the People er i salg.

 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

An Enemy of the People i London

Hovedrollene:

Matt Smith

Hva er sannhet uten makt?

Matt Smith spiller hovedrollen i det kritikerroste An Enemy of the People , Thomas Ostermeiers dristige reimagining av det klassiske stykket av Henrik Ibsen. Tvilen sprer seg raskere enn sykdom i Ibsens tankevekkende skuespill om sannhet i et samfunn drevet av makt og penger.

Når Dr. Stockmann gjør en utrolig oppdagelse om det helbredende vannet i hans lokale bad, holder han byens fremtid i sine hender, men de som har alt å tape nekter å akseptere hans ord. Ettersom kampen går utover forurenset vann, brytes barrierer i denne moderne produksjonen ettersom Ostermeier viser oss hvorfor denne flerårige klassen vil være relevant for alltid.

Den berømte regissøren Thomas Ostermeiers ikonoklastiske produksjon av An Enemy of the People debuterer i West End, og spiller på Duke of York's Theatre for en strengt begrenset serie fra 6. februar 2024.

Få tilgang til forestillinger

Tirs 12. mars kl. 19.30 - BSL Tolket
Tirs 19. mars kl. 19.30 - Lydbeskrevet

Offisielle teaterbilletter til An Enemy of the People

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til Duke of York's Theatre-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til An Enemy of the People, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til An Enemy of the People.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Saturday 13 April 2024

 • Spillets lengde:

  2 hours 15 mins including interval

 • Alderbegrensning

  TBC

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til An Enemy of the People vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Billlige An Enemy of the People billetter

Se An Enemy of the People i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å An Enemy of the People billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for An Enemy of the People på Duke of York's Theatre.

Det er ingen spesialtilbud tilgjengelig for øyeblikket, men vi har fortsatt gode billettpriser for An Enemy of the People på Duke of York's Theatre.

Anmeldelser av An Enemy of the People

4.4 av 5 Basert på 15 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for:
 • Teatergjengere (93%)