Bow Street, London, WC2E 9DD GB
Dette showet er nå stengt.
Carmen

Carmen

2.5 2 kritikker av 2 bekreftede anmeldelser
Dette showet er nå stengt.
Hold meg informert

Gi meg beskjed når billetter til Carmen er i salg.

 • Informasjon
 • Billige Billetter
 • Kritikker

Carmen i London

Carmen er det mest kjente verket av den franske komponisten Georges Bizet, og en av de mest kjente operaene i hele kunstformen – numre som Habanera og Toreador-sangen har gjennomsyret den folkelige bevisstheten som lite annet har gjort. Operaens heftige kombinasjon av lidenskap, sensualitet og vold viste seg i utgangspunktet for mye for scenen, og den var en kritisk fiasko på premieren i 1875. Bizet døde kort tid etter, og fikk aldri vite om den spektakulære suksessen hans Carmen ville oppnå: operaen har blitt fremført mer enn fem hundre ganger bare i Covent Garden.

Denne stadig populære operaen får et nytt synspunkt i Barrie Koskys svært fysiske produksjon, opprinnelig laget for Frankfurt Opera. Den australske regissøren er en av verdens mest ettertraktede operaregissører, hvis Royal Opera-debut med Shostakovichs The Nose i 2016 ble møtt med glede. For Carmen har han utviklet en langt fra tradisjonell versjon, som inkluderer musikk skrevet av Bizet for partituret, men som vanligvis ikke blir hørt, og gir en ny stemme til operaens uendelig fascinerende sentrale karakter.

Den unge soldaten Don José har tenkt å gifte seg med Micaëla, en jente fra hjembyen hans. Men når han møter den sensuelle og voldsomt uavhengige Carmen, ofrer han alt for å være sammen med henne.

Carmen blir lei av Don José og forelsker seg i Escamillo. Don José tåler ikke at hun forlater ham, og sporer opp Carmen...

Offisielle teaterbilletter til Carmen

Vårt sentrale reservasjonssystem kobler deg direkte til Royal Opera House-bokssystemet. Vi tilbyr live og full tilgjengelighet for billetter til Carmen, fra VIP og premium, til rabatterte billetter, og hjelper deg med å velge de perfekte billettene for budsjettet ditt. Velg setene dine fra vår interaktive sitteplan og få teaterbillettene sendt til deg på e-post umiddelbart etter bestilling. Bare presenter e-billettene dine på teatret på dagen og opplev hva London og West End har best å tilby: teaterets magi. Det har aldri vært enklere å kjøpe billetter til Carmen.

Informasjon om billetter

 • Bestilling inntil:

  Friday 31 May 2024

 • Spillets lengde:

  3hr 10min. Incl. 1 interval.

 • Alderbegrensning

  Alder 8+.

 • Viktig informasjon

  Denne produksjonen inneholder temaer av seksuell karakter og moderat vold. Sunget på fransk med engelske tekster.

 • Kanselleringer og refusjoner

  Når de er bestilt, kan billetter til Carmen vanligvis ikke byttes og ikke refunderes i henhold til våre vilkår og betingelser. I praksis vil vi imidlertid gjøre vårt beste for å imøtekomme forespørselen din så lenge vi får beskjed minst 48 timer før forestillingen. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Billlige Carmen billetter

Se Carmen i London! Vi kan hjelpe deg å spare opptil 70å Carmen billetter! Hvis du er ute etter teater rabattbilletter, ta en titt nedenfor på våre siste tilbud for Carmen på Royal Opera House.

Det er ingen spesialtilbud tilgjengelig for øyeblikket, men vi har fortsatt gode billettpriser for Carmen på Royal Opera House.

Anmeldelser av Carmen

2.5 av 5 2 kritikker

Hva du kan vente deg:

Skuespillerne
Musikken
Kostymene
Historien
Belysningen
 • Anbefalt for: